Play Video
Het wachtwoord van vandaag is “Helderheid” Al meer dan 9 jaar resoneert de uitspraak van Brendon Burchard door mijn mentale decor: ’It all starts with clarity”. Het heeft even geduurd maar ik heb eindelijk de draagwijdte van deze uitspraak weten om te zetten tot een concrete message die precies aansluit bij wat ik de deelnemers aan mijn trainingen al meer dan 17 jaar geef. Ik geef geen antwoorden wat iemand ‘moet doen’ omdat ik dat ook niet weet. Ik geef geen tips of trucs omdat je dondersgoed zelf kan bedenken ALS je eenmaal helderheid hebt. Helderheid over wie je wil zijn. Helderheid over wat je dacht zeker te weten. Helderheid over het verschil tussen jouw beleving en de realiteit. Alles in je leven, alles….begint met helderheid. Als je niet meer weet hoe je aan je inkomen moet komen omdat Corona roet in het eten kwam gooien. Als je niet meer weet hoe je de verliefdheid weer in je relatie moet brengen. Als je eindelijk je eigen bedrijf wil beginnen. Als je niet iedere keer wil afwachten of voegen naar wat anderen van je willen. Helderheid is wat ik geef d.m.v. filosofische reflecties en het delen van wat dan zichtbaar (helder) wordt. U bent van harte uitgenodigd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *