Video Testimonials

Deelnemers getuigen van hun ervaringen en resultaten van hun deelname aan de Challenge/UYL van het NMG curriculum door de jaren heen.

Play Video

Open Sessie Challenge

nomoregur.us jan 2017

"Ik ben 'flabbergasted' wat zo'n confronterende integriteit mogelijk maakt. Het kwam gewoon zo binnen...dat ik mijn ruimte niet durf in te nemen..."

De Challenge geeft een bepaalde Helderheid die een andere beleving van de werkelijkheid mogelijk maakt. Antwoorden die anders in de hectiek van alledag onder de radar blijven komen als vanzelf aan het licht.

Play Video

Officiële Opening

School Tools4life Amsterdam
oktober 2007

"Ik zie bij mezelf en andere deelnemers hoeveel het je geeft....je groeit. Ik zie dat ik iets doe en ik kan ter plekke veranderen...je gaat omgeving reageert anders op jou..."

Het meest onwaarschijnlijk gebied waar bijna iedere deelnemer een wezenlijke verschuiving ervaart is vitaliteit. Want wat je tegen jezelf nog als waarheid kan verkopen zal je lijf uiteindelijk nooit accepteren.

Play Video

JumpstartYourLife Seminars

2011 -2012

Ik stond er aanvankelijk vrij sceptisch tegenover...toen ik aan het denken werd gezegd begon ik het steeds leuker te vinden...

Het tweedaagse JumpStartYourLife seminar was een unieke introductiemogelijkheid waar mensen volluit de kans kregen zelf te ervaren wat de draagwijdte van het werk van 'zelfherinnering' in hun leven kan zijn.

Play Video

Zondag na de laatste sessie van het Challenge weekend | Tools4life Amsterdam 2009

"Ik vond het helemaal geweldig...ik ben dolgelukkig dat ik het gedaan heb...dat ene kleine dingetje bleek toch heel groot te zijn...dit is nog maar het begin..."

Aan het einde van een doorbraak weekend is er van alles bij de deelnemers gebeurt. Sommige zijn uitgelaten - waar ze normaal op de vlakte zijn - sommige worden juist stil - waar ze anders honderd uit praten.

Play Video

Losse interview sessies met een aantal graduates uit de GOTO11 periode 2011- 2015

"ik heb er zo ontzettend veel uitgehaald...zo anders gaan denken, hoe je in het leven staat...hoe je gedraagt dat je jezelf spiegel zelf voorhouden..."

De Challenge daagt je uit jezelf tegenover je jezelf te plaatsen door jezelf in de ander te herkennen. Je kunt jezelf niet leren kennen op jezelf. Je hebt anderen nodig om dat te gaan zien wat iedereen al lang en breed van jou heeft gezien. Nu jij nog...

Play Video

Jessica Leaders4life Graduate NMG 2017

"ik heb vooral veel gelachen...toen kwam ik Frank tegen...hoe weet die man dat ....ik stond 'aan'

De Challenge is het eerste programma van een driedelig NMG Curriculum waarin je je zoektocht naar persoonlijk leiderschap op verschillende niveaus actief leert ontwikkelen op basis o.a. van de krachtige uitgangspunten van het gedachtegoed van 'De Vierde Weg'

Play Video

José Challenge en Quest Graduate Tools4life 2011

"...en toen zag ik Frank staan...ik was zeer goed om alles fout te maken...ik zag ineens daar mijn vader staan...ik kwam tot inzicht dat ik helemaal niet gelijk had..."

'Dat wat je niet dood wordt je sterker van' is een gedachte die je nog van pas zal komen als je geconfronteerd wordt met iets uit het verleden dat je nog 'niet helemaal' in het verleden hebt gelaten. Dat is het idee; helderheid zodat je sterk staat.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video